18 May 2009

Fear of Darkness


1st commenter
Khemy

10 comments:

khemy said...

chop

khemy said...

sini ropanyer korang lepaks

khemy said...

bravo emi..wah dah suker lomo jugaks..hehe...bestkan efek dia..macam bermusim...i like...

Emila Yusof said...

ida!! blog aku kat sana tengah down la!! ntah apa2 tah yang berlaku! si server provider tu belum reply lagi; dah 3 e-mel aku hantar!

Emila Yusof said...

ida, sukalah jugak sikit2 hehehe

khemy said...

tu la dier..
mi, umar asyik citer pasal abang yassin jer..pastu aku cakap abang yassin dah tak pakai pampers kan, dia taknak pakai pampers, aku suruh beritahu kalau nak yak ngan wee wee kan, tapi dia terwiwi gak kat atas lantai, tapi nak yak dia beritahu plak...maybe dia tak tau rasa nak wee wee kot..hehehe
eh..tersembang plak kat komen box ko..

Emila Yusof said...

hehe takpe ida! yassin pun asyik cerita pasal umar. dia kata dia nak pergi rumah ko lagi nak main dgn umar ngan ali. eh eloklah tu dah tak pakai diapers, takpe ler kencing sikit2 tu boleh cuci. yassin dulu pun macam tu, kadang2 terkencing dalam seluar sebab dia tak sure macamana rasanya nak kencing.

TH said...

emila, still got time to take part in my contest :) hurry....

TH said...

fear of darkness sean also the same.

Emila Yusof said...

th tak sempat! sean also afraid of the dark...hehe i know the feeling coz i'm also afraid :)

 
Copyright 2006-2011 the other side of emila. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan