28 Oct 2009

Pergi Mekah

Mak, pakcik dan makcik aku dok tunggu surat tentang jadual penerbangan ke Mekah dari awal bulan lagi dan asyik telefon pejabat Tabung Haji. Selalunya jawapannya 'belum lagi, puan', 'tunggu surat ya', 'nanti kami maklumkan' dan sebagainya. Pagi tadi mereka dapat panggilan dari Tabung Haji mengatakan penerbangan mereka dijadualkan pada hari 1hb November 2009. Mak oii! 3 hari lagi?!!!

Ok, mungkin aku akan sibuk dua tiga hari ni nak uruskan kenduri doa selamat dan what-not.

6 comments:

Anny said...

alamak.. 3 days notice je to get ready for Mecca. Hope your mom have a good trip to holy land.

baincardin said...

sabor jelaaa...3 hari je tetibe ?! takpe, nak ke tanah suci kene sabar byk2. ni mungkin dugaan tuhan ni kan? :)

*kak Emi, sampaikan salam Bain pada mak kak Emi ye...makcik Non. ^_^

Bain doakan yg terbaik sepanjang perjalanan pergi, tiba dan pulang, amin,amin,amin.....:)

A.k.i.r.a ~ c.h.a.n said...

what a late call! saba jela..tapi saya doakan kesemuanya selamat pergi dan selamat kembali..dan semoga Allah memberkati perjalanan mereka untuk mendapatkan haji yang mabrur..insyaAllah Amin... :)

khemy said...

Alhamdulillah Mi..
Semoga mak ko and pakcik makcik ko dapat haji mabrur..

Atan said...

Atan akan datang dengan wife dan baby ari jumaat malam sabtu ni. kim salam kat enjang

Emila Yusof said...

Anny, thanks!

Bain, akan kak emi sampaikan. Terima kasih, bain!

Akira, terima kasih.

Ida, thank you!

Atan, ok! Hari ni angah balik kampung pi ambik enjang. Atan datang Jumaat malam ya? Ok, nanti kita jumpa.

 
Copyright 2006-2011 the other side of emila. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan