21 Jun 2011

Mimpi...

Semalam aku bermimpi. Terjaga dua kali dan masih sempat berkata-kata dalam hati, "esok aku nak blog tentang mimpi ini."

Bangun pagi ni, aku sudah hilang ingatan akan mimpi itu.

Lain kali aku sediakan kertas dan pen ditepi katil.

11 comments:

khemy said...

Emi, kebetulan malam tadi aku mimpi aku pergi korea. tempat tu cantik sesangat, and aku tahu itu kat Korea. Seriously cantik sebab aku macam kat dalam hutan. Adakah aku terambik mimpi ko? By the way, bila ko nak pergi Korea. Huhu.

Nessa said...

LOL! Emila, you are too funny! :D :D

Emila Yusof said...

OMG ida!!!!!!!!!!!!!!!!!!! aku baru teringat aku mimpi korea!!!! really! sumpah! tapi intipatinya aku dah lupa.

Emila Yusof said...

Nessa, LOL. that's what 42 years of life has done to me. now pelupa oredi.

Marvic said...

khemy curikkk mimpi kak emi...muahahaha...

khemy said...

Ohmigod emilaaaaaaaa..kenapa aku dapat mimpi ko. Wakakakaka. Ko kena bawak aku pergi koya..wakakakaka...

EZAN IDMA said...

okey. kalau boleh, bawak masuk sekali pen dan kertas iu dlm mimpi:p

Emila Yusof said...

haha ida! boleh tap idalam mimpi :p

Emila Yusof said...

maria, tu la haha

Emila Yusof said...

ezan, tapi nanti saya lupa letak pen dan kertas kat mana.

Soulie said...

soul penah tulis kat kertas right after terbangun dari mimpi. biler tertido balik then bangun mmg luper dah...so hepi lah because i knew i wrote it on paper. but when i tried to baca my own sleepy-handwriting, satu hapa pon tak paham!

 
Copyright 2006-2011 the other side of emila. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan