4 Nov 2008

Mr Hopper


He tried to camouflage itself in the eggplant leaves but his striking yellow body failed him.

7 comments:

bonoriau said...

WOW really great photo..but..now not easy nak ketemu Mr Hopper....kasian kan.

Silence said...

kak emilla..jeles nyer....!! kak emilla ada D40x :( saya ada powershot S5IS jer..

nice pic anywayy.. kak emilla mana tau grasshopper ni jantan ke betina? :p coz u wrote HE :p hehehe

Mariuca said...

Emila! Nice shade here but still I geli jugak dgn grasshopper ni he he..unless illos la, cause they look cute there LOL! :)

Emila Yusof said...

Bono, di taman saya hari-hari bisa ketemu hopper. singgahnya di pokok terung ibu saya.

Emila Yusof said...

wahahah silence! sebab muka dia bengis! kalau dia comel dan kiut, saya rfer dia as 'she'!

Dulu saya pakai Fujipix S5000 tapi bila ada duit lebih sikit, beli Nikon D40X. Tapi sekarang dah keluar version baru!!! Tak tau mana nak cari duit nak keep up dgn teknologi kamera ini!

Emila Yusof said...

Hahah Marzie! This one not so geli! I got pictures of caterpillars!!! Bila I nengok sendiri, terus geli geleman! Nak edit pictures pun geli! hahah!

Shinade said...

Got my new camera yesterday and I am so excited.

As soon as I learn how to use it maybe I can get great shots like these too.

I went with the Canon Rebel XSI and for now only two lenses. A 2.5 zoom and a UV lens.

Next on my list is the Macro lens.

Great shot Emila:-)))

 
Copyright 2006-2011 the other side of emila. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan