5 Jul 2011

Rancangan tahun 2012

Aku nak berhenti buat blog header dan tumpukan perhatian pada lukisan canvas dan jual di online shop aku.

Aku juga nak menulis/melukis sekurang-kurangnya dua buku bergambar kanak-kanak.

7 comments:

khemy said...

Emi, just want to share something. That day aku gi MPH kan, aku tengok la buku kanak2 kat situ, citer2 dongeng, illustration dia, masyallah. Macam tu pun boleh publish. Lupa nak tengok sapa publisher dia. Tapi the pictures were horrible. Macam orang malas lukis, nak terus print and publish. So, please do something about this industry. Budak2 beli buku cerita nak tengok gambar, baru baca cerita. All the best.

khemy said...

Nanti kalau aku pergi lagi aku tangkap gamabar and see who is the publisher.

Mariuca said...

I see Judy Blume in ur good reads widget in the sidebar, I oso love Judy Blume lol! :)

Emila Yusof said...

ida, exactly. kau kalau ada cerita, kita boleh collaborate.

Emila Yusof said...

marzie, hehe that's the only judy blume's novel that i have.

khemy said...

Oh dah semestinya Emi. Ko ingat aku takder hati nak duk rumah kerja sendiri. Maklum la anak dah 4...

Whitey Mommy said...

akk... heehehe judy blume?
nyampuk je ni

adalah author english pertama yang sha baca... tajuk buku tu...

Are you there god? it's me Margaret...
novel kanak2 english pertama yang sha baca...:)

over and over again...
tak puas bacanya...
hehehe masa tu jiwa remaja kot...:)

 
Copyright 2006-2011 the other side of emila. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan